+389 2 3296 111 info@mri.mk

DELL Software

Овластен партнер на DELL Software за Македонија, Албанија и Косово

Web design

Изработка и одржување на веб решенија во WordPress

ID Cards

Изработка на ID картички и програма за лојалност на корисници

ERP

ERP решение базирано на cloud технологија